Noniin, taas kerran aika on vierähtänyt, monia korumalleja on pyörinyt mielessä mutta törmään samaan ongelmaan: materiaalin vähyyteen. Minusta on hankalaa ostaa netistä kaikkia helmiä ym tarvikkeita, on helpompi nähdä livenä, siten saan paremman tuntuman ideaani. Löysin yhden pienen helmikaupan lähistöltä, mutta valikoima oli aika pieni. Lähikaupungissa pitäisi olla jokin iso liike, sinne siis joku päivä.
 No tässä on kuitenkin uusin tuotos "Maa"
 1862671.jpg

 Botswanan agaattia ja mitä-lie-muovipalleroita joita löysin 4-vuotiaan tyttöni helmirasiasta! Haha, ihana äiti, no sain kyllä luvan. Sinänsä mua ei haittaa vaikka eivät olekaan hopeaa, mieluitenkin kyllä hankkisin aitoa, mutta toistaiseksi valikoima ei ole mahtava joten käytetään sitä mitä on. Olen ajatellut pistää muutamankin korun uusiksi kun saan parempaa materiaalia. Esim tuossa tuo lukko ei miellytä, mutta menee uusintapuolelle kunhan saan parempi, neutraalimpia. Eikö olekin kiva katsoa ns keskeneräisiä koruja? ;) Ideasta pidän itse, vaikkei se ehkä kaikkein originellein ole, varsinkin tuosta agaatin maanläheisestä meiningistä, se on jotenkin rauhoittava ja maadoittava. Tämä on lempparikorujani tällä hetkellä arkikäytössä.


 Kohta on syyskuu. Huh, aika rientää kuin tuulessa lehdet, vielä tosin ei ole merkkiäkään täällä lehtivihreän katoamisesta. Nyt katoan herättämään 2-vuotiaan päiväunilta...