Sitten voisin esitellä teille ihan ensimmäisen harjoitelmani, rannekorun, jonka aloitin helposta eli valmiista tuoteideasta johon olivat materiaalit selostettuna. Niin luova olin että otin omaani saman värimaailmankin, koska koru oli minusta kaunis. Ensimmäinen helmitilaukseni meni tämä ko. rannekorun tarvikkeisiin, kesken tekomatkan huomasin kuitenkin että olin tehnyt virhearviointeja ja piti tilata lisää tavaraa. YlläriPylläri. Prosessin aikana se muutti asuaan originellimpaan suuntaan ja nyt olenkin oikein tyytyväinen siihen! 
 Tekotarpeina makeanvedenhelmiä, hopeaa, ruusukvartsisiruja sekä sateenkaarifluoriittia. Ristin sen Amoriinaksi :)
 
 1832755.jpg
 
 Seuraavaksi halusin ilahduttaa itseäni helminauhalla sillä sellaista en ole elämässäni koskaan omistanut. Yksinkertainen voi joskus olla kauneinta. Joten tässäkin makeanvedenhelmiä sekä filigraanilukko hopeaa. Lisäys: Jee, kuten kunnon aloittelijan koruihin kuuluu niin pitäähän sitä vaijeria jostain kulmasta vähän puskea ulos :D. Ensimmäisen helmen sivusta näkyy puskevan ulos, nyt se on tosin katkaistu nätimmin.

1832759.jpg
 
 Korviksia kokeilin myös ensimmäistä kertaa, kuvattuna vain toinen sillä toinen otti vähän osumaa lattiasta ja siirtyi jälkikorjausosastolle :/. Kirurgin terästä koukkuosa, hopeaa ja sateenkaarifluoriittia (ööh, olisi varmaan pitänyt pyyhkästä lasista pölyt ennen käyttöönottoa). Nämä luultavasti menevät uudelleenorganisointiosastolle muutenkin, käsityötaidot kun eivät ole vielä hallussa ja metallilangan kieputtelut vaativat vähän harjoitusta. Näissä ongelmana siis se, että hattu-helmiosa on liian löysällä ja hatut tuppaavat pyörimään omiaan helmen ympärillä ja nousemaan liian ylös.

1832760.jpg


 Mitäs muuta, kaikenlaista on sattunut ja sain eräänlaisen ylennyksen, tosin virtuaalimaailmassa mutta kuitenkin, hihi. Uudet tuulet puhaltavat eikä hajuakaan mihin tässä seilataan mutta luotan kyllä että sydän ohjaa oikeaan suuntaan. Tällä kertaa olen kuitenkin itse aktiivisemmin mukana paatin ohjaamisessa emmekä ajelehdi enään ihan tuuliajolla pitkin ulappaa. Elämä on kivaa!

Miehen kanssa oli ihanaa katsoa lauantai-iltana Stardust, sopivan utopistinen, humoristinen ja kaikin puolin viihdyttävä seikkailufantasia. Painii toisessa luokassa kuin Narniat ym mielestäni. Mutta mitäpä voi odottaakaan kun käsikirjoittaja on itse myös tuottajana. Luulen että Tarut sormusten herrasta ja Narniat olleet varmasti ihan jotain muuta mikäli kirjailijat itse olisivat voineet vaikuttaa lopputulokseen. Vaikkakin Narnia: Prinssi Caspian oli paljon parempi elämys kuin ensimmäinen osa.
 Odotan paljon seuraavilta leffoilta joihin Neil Gaiman tulee sotkemaan näppinsä :).

 Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!