Onkin näemmä kulunut taas hetki siitä kun viimeksi tänne kirjoittelin sekä myös siitä kun sukelsin korujen maailmaan. Käväsin tekemässä vähän ostoksia, uusia tuulia kehiin :).
 Kaipasin ISOJA palleroita ranteeseen ja ihastuin näihin puisiin, vähän tuulahdusta retroilusta, vaikkei ehkä kuitenkaan. Kuvaamisessa oli hankaluuksia enkä saanut kunnon kuvia, tässä kuitenkin yksi-vähän-sinnepäin. Eli materiaaleina punaisenruskeat puupallerot, ruskeat helmireplikaatiot ja terästä lukko-osa.

 1981954.jpg

 Ihastuin kaupassa kiinalaisiin porsliinifiguureihin sekä myös kupariin! Niistä syntyivät tällainen rannekoru. Kysessä on myös ihka ensimmäinen linkitetty koruni ja tuota taitoa harjoittelin korua tehdessä, tuli myös terästettyä kirosanojen sanastoa...
 Vähän harmittaa kun itse kuparilanka on kiiltävä ja lukko-osa sekä tuo charmi patinoituneita. Haluaisin patinoida tuota kuparilankaa vaan eipä ole tähän hätään mitään tietoa miten sen voisi tehdä kotikonstein.

 1981944.jpg

1981946.jpg

 Toistaiseksi ei ole vielä töitäkään ilmaantunut, painelin työnhakukurssille kun vähän hukassa nuo itsensä markkinoimistaidot ;).