Eilen innostuin tekemään korua telkkaria katsellessa ja kun olin suunnitellut, tarkistanut että koru on symmetrinen (ja purkanutkin sen kerran alussa tehdyn virheen takia) uskalsin puristaa viimeisen kiinnityshelmen, laittaa lukon ja huokaista helpotuksesta. Tyytyväisenä kiikutin ukkelin näkösälle korun ja sekunnin kulttua hän totesi että olen tehnyt muuten virheen. Eih! Kiinnitin niin paljon huomiota muihin asioihin että yksi helmihattu oli väärinpäin :D. Joten eiku uusiksi tänään, no nopeastihan se pujotteluvaihe menee.
 Alexandra:

 1870317.jpg

 Laitan vielä kuvan vaaleammalla taustalla jotta näkyy että helmien välissä, ruskeidenkin, on violetti siemenhelmi.

1870313.jpg

 Materiaaleina makeanvedenhelmet (ainakin vaaleat, ruskeista en ole ollenkaan varma), fluoriittikukat, hopeahattuja ja lukko kirurginterästä -muistaakseni.
 Tappelin kameran kanssa jonkun aikaa kun asetukset on välillä ihan hukassa. Kamera on ollut kyllä mulla jo tovin mutta vielä noi sulkimet ja muut asiat on vähän hepreaa, varsinkin kun näissä lähikuvissa on tärkeätä toi valoitus että värisävyt tulisi suht oikeina esiin. Ääh, askel kerrallaan.

 Lisää ideaa pukkaa, antaa hetken muhia ja katsotaan sitten...
 Tässä kuussa kirjoitan cv:n ja alan hakemaan duunia kun viime kuun otin ihan lomailun kannalta. Kaipaa vähän jo hommaa, kotona oleminen on ihan ok aikansa. Viime viikon mies oli kotona, viikon lomalla ja oli mukavaa :). Ihana miäs. Täytti 30 ja työkaverit lähetti kotiin kukkasia. Otin kameran esiin vähän kuvailin ennenkuin kuihtuvat kokonaan, joku tuolla on näemmä jo luovuttanut

 1870546.jpg
 
Yksityiskohta
 1870543.jpg