Tässä siis jotain korunpoikasta jossa on leikitelty epäsymmetrisyydellä, nimi on Sukellus koska aventuriini sekä vuorikristalli tuovat mieleen jotain raikasta, sitten nuo pisaran muotoiset lasihelmet vielä omaa vesimäisyyttään. Kuulautta ja raikkautta kaipasin. Koru ei tosin olen anteliain kannettava, eikä ole järin hyvän näköinen kaulalla, vaan olen sitä silti pitänyt :). Tämä on tosiaan eka koruni ja tuskin viimeinen!
 1801047.jpg
1801049.jpg

 Sellaista siis, pistän lisätilausta helmikauppaan sillä nuo kyllä näemmä kuluvat silmissä ja nälkä kasvoi potenssiin 12 ensimmäisen korun jälkeen... Vähän hirvittää noi kaikki tullimaksut ja muut, kun ei ole hajuakaan mikä on loppusumma. Silti pitäisi tilata karsea läjä kaikkea perusroinaa.

  Teen tässä kaverille vähän astrologista karttatulkintaa, harjoittelumielessä oppiakseni itse ja aikamoista puuhaa sekin on. Silti äärimmäisen mielenkiintoista ja ah, niin osuvaa  :).
 Työhönsuunnitusrintamalta sen verran että ilmoittauduin työkkärissä ja istuin ikuisuuden plaraamassa kaikkia opiskelu- sekä työtodistuksia virkailijan kanssa. Kukaan täällä ei näemmä tiedä mikä mun ammattini oikeastaan on, mutta hällä väliä (vanha opistoastesysteemi joka on vähintäänkin sekava selittää sekä kotimaassa ja vielä enemmän ulkomailla "kyseessä on siis systeemi joka on ja jota ei ole enään ja se sijoittuu johonkin lukion ja korkeakoulun välimaastoon. (vakuuttavaa)" "ei kyseessä ei ole korkeakoulututkinto, mutta opiskelin tällä opistoasteella 3 vuotta lukion jälkeen." Pläö!). Onneksi tiedän mitä osaan, vielä kun saisin työnantajankin vakuutettua siitä ;). Ei töihinmenolla tosin ole vielä kiirusta, otan hetken rennosti noiden opiskelusekoilujen jälkeen. Parin kuun päästä kun alkaisi tositoimiin niin avot.
 Meillepä tuleekin ihana viikonloppu kun lapset lähtevät mökille mummulaan ja ollaan ukulin kanssa kahdestaan <3